Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Matvarer Rett På Døren!
Beste Kvalitet | Service | Pris!

Vilkår for bedriftskunde

Følgende vilkår gjelder for søknad om og benyttelse av fakturering ved innkjøp på Sultan Marked AS.

 

 

 

Hvem som kan bli bedriftskunde
Alle bedrifter, organisasjoner, foreninger og offentlige forvaltninger (kommuner, statlige myndigheter osv.) kan søke om å få bli bedriftskunde hos oss.

Den som søker om faktura eller handler på faktura i en bedrifts eller organisasjons navn, skal være autorisert til dette i bedriften eller organisasjonen som personen representerer.

 

Priser
Med mindre annet er avtalt, gjelder leveringsdagens priser ved alle salg. Videre forbeholder netthandelen har retten til å endre konstruksjoner og spesifikasjoner.

Vi tar forbehold om justering av de avtalte priser dersom det før leveringsdagen inntrer endringer i valutaforhold og / eller internasjonale råvarepriser. Priser og rabatter er basert på uttak i hele kartonger / esker.

 

Betaling
Vi skriver og sender faktura til kunder hver 15 dager med 14 dager forfallsdato. Hvis betalingen ikke har kommet inn til rett tid, debiteres en kravavgift som for tiden ligger på kr 60.

 

Vårt Produktutvalg

Vårt vareutvalg egner seg stort sett til privatkunder. Hvis det er noen produkter du ikke finner hos oss, så er du velkommen til å komme med en forespørsel. Vennligst trykk her

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0.00