Om Oss

Sultan-marked-grunerløkka

Vår Første butikken var i Gruneløkka

Vårt løfte er å alltid levere kvalitet,service og ikke minst lave priser.

Sultan Marked AS er en dagligvarebutikk som ble etablert i 1995 av gründeren Saban Gunay, i et lite lokalet på 144kvm på Grünerløkka. 

Saban Gunay startet virksomheten uten å ha forutsett å bli en av de ledende innen sin bransje. Et par måneder senere sluttet sønnen Hasan seg til butikken, og startet å jobbe side om side med sin far. Familiens to yngre søsken ble også en del av Sultan Marked AS teamet og jobbet flittige for å øke kundetilfredsheten.

Familiebedriften ble raskt en av de ledende bedriftene i dagligvarebransjen. Vår visjon om å gi folket en bedre hverdag skal realiseres ved å gi kvalitetsservice, være konkurransedyktige, sikre trygg mat til våre kunder og ikke minst en hyggelig handle opplevelse.

Fra et lite lokal på Grunerløkka i Oslo i 1995 til et mye større lokal på Strømmen i dag, viser hvor glad vi er i å samarbeide til å komme på et nivå som aldri ble forutsett i 1995. Fra en liten hjørnebutikk på Løkka, drevet av familimedlemmer i ca 20 år, til en storhandelsbutikk med 14 ansatte på Strømmen i dag er vi veldig stolte over vårt arbeid

2. Butikk i Furuset senter

Vi har åpnet butikk på Furuset Senter i 2001 og drevet i ca 2 år.

Tredje butikken var på Ivan Bjørndals gate 2, Lilleborg i 2007 og drevet i ca 3 år.

Sultan-marked-lilleborg

3. Butikk i Lilleborg

Tredje butikken var på Ivan Bjørndals gate 2, Lilleborg i 2007 og drevet i ca 3 år.

Sultan-marked-Stovner

4. Butikk i Stovner

Fjerde Butikken ble etablert i 2013 ved siden av Stovner Senter og drevet i ca 5 år.

Sultan-marked-Strømmen

5. Butikk i Strømmen

Den femte og siste butikken på 1000 kvadratmeter ble åpnet i 2018 ved siden av Strømmen Senter. Dette er forøvrig den eneste butikken vi har i drift per dags dato.

Item added to cart.
0 items - kr 0.00
X
%d bloggere liker dette: