Personvern&Cookies

 

Informasjon om behandling av personopplysninger, inkludert rett til innsyn.

 

 

Sultan Marked AS Selger varer til kunder i Norge i lokal butikken i Støperiveien 45 Strømmen og Netthandelen https://www.sultanmarked.no

 

Formålet med behandling av personopplysninger

 

Behandling av personopplysninger:

 

  1. Å ha kontakt og leveringsinformasjon til kunden.
  2. Å kunne lage en unik brukerkonto ved for eksempel netthandel på www.sultanmarked.no
  3. Å kunne oppbevare dokumentasjon som vi er pålagt å oppbevare i henhold til regnskapsloven

Vår behandling av personopplysningene skjer innenfor rammen av gjeldende norsk lov og forskrift. Det rettslige grunnlaget vil være enten at

 

  • behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale med deg, å utføre gjøremål i forkant av en slik avtale eller for at Sultan Marked AS skal oppfylle en rettslig forpliktelse.
  • du har gitt oss et særskilt samtykke til en nærmere angitt type behandling, som for eksempel å abonnere på nyhetsbrev..

Sletting og anonymisering

Vi vil slette personopplysningene eller anonymisere dem, i den grad vi har mulighet til det, hvis vi mottar en henvendelse fra deg eller bedriften om at du ikke lenger er tilknyttet bedriften eller ikke lenger skal være registrert som kontaktperson.

 

Lagring av personopplysninger

Personopplysningene vil primært lagres på servere i Europa. Alle våre samarbeidspartnere og underleverandører innenfor IT og lagring har databehandleravtaler med oss og skal av den grunn alltid følge gjeldene regler.

 

Kontakt

Kontakt oss på [email protected] om du vil ha innsyn i, få utlevert, korrigere eller slette personopplysninger som er lagret om deg. For øvrig har du mulighet til å klage over behandlingen av personopplysninger til Datatilsynet.

 

Rettigheter

Dersom du mener at Sultan Marked AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.  

 

 

Hvordan bruker vi informasjonkapsler(cookies) og annen trackingteknologi?

Litt bakgrunn :

Som mange andre nettsteder bruker vi informasjonskapsler («cookies») og liknende teknologier på våre nettsteder og andre digitale tjenester. Informasjonskapsler er en tekststreng som blir lagret på din PC eller mobile enhet, og de hjelper oss blant annet med å fastslå hvilke deler av våre nettsteder som er mest populære, samt hvilke sider brukerne besøker og hvor lenge. Vi benytter i tillegg annen teknologi enn cookies, slik som SDKer, for å gjøre det samme. Informasjonen brukes for å gjøre det mulig å levere en god brukeropplevelse, til ytelse, utvikling, analyse og målretting av annonser.

 

 

Vi kan kombinere informasjon fra informasjonskapsler med andre opplysninger vi har registrert om deg, din bruker og ditt kundeforhold når det er tillatt etter gjeldende rett eller du har gitt oss ditt samtykke.

 

Hvordan og hvorfor

Informasjonskapsler og annen trackingteknologi, og informasjonen samlet inn ved hjelp av disse, brukes typisk til følgende formål:

    • Funksjonelle informasjonskapsler og tjenesteyting: Slike informasjonskapsler er viktige for driften av Sultan Marked AS og våre digitale tjenester. De er nødvendige for at du skal kunne registrere deg og gjennomføre et kjøp, og de legger til rette for en god brukeropplevelse. For eksempel lagrer vi en informasjonskapsel som brukes for å gjenkjenne deg når du kommer tilbake, slik at du slipper å logge inn med brukernavn og passord hver gang du besøker oss (denne slettes når du logger deg ut av kontoen din).<br>
    • Analyse av bruk og utvikling av tjenesten: Informasjonskapsler hjelper oss med å følge med på bruken av våre digitale tjenester, slik at vi kan forbedre dem. Vi samler inn og oppbevarer loggdata om hvilke kategorier og produkter våre brukere klikker eller søker på, hvilke deler av nettbutikken som er mest populære, hvilke lenker man kom fra eller følger videre, samt hvor lenge brukerne blir værende. Dette er for å kunne lære hva våre brukere er opptatt av, samt forbedre produktutvalg og tilbud. Informasjonen benyttes også for å gjøre det mulig å vise deg mer relevante produkter og til kapasitetsplanlegging.<br>
  • Målrettet markedsføring: Ved hjelp av informasjonskapsler kan vi rette annonser eller innhold mot en bestemt bruker. Tredjeparts-leverandører, inkludert Google (Doubleclick) og Facebook bruker informasjonskapsler og anonyme identifikatorer på Sultanmarked.no og gjennom SDKer i vår app til å samle eller motta informasjon og bruke dette til å vise annonser basert på dine besøk på Sultanmarked.no og andre nettsteder.
    <br>
    Dersom du ikke ønsker dette kan du i tilknytning til våre annonser på Facebook klikke , velge alternativet «Hvorfor ser jeg dette?» og «Skjul alt fra denne annonsøren». Du kan velge bort informasjonskapsler fra Google og Doubleclick ved å gå til Googles Annonseinnstillinger. Dersom du ikke ønsker å sende data til Google Analytics, kan du forhindre dette ved å følge denne linken: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.

    Vi Sultan Marked AS respekterer «Do Not Track»-headeren. Du kan aktivere «Do Not Track» i de fleste nettlesere. Du kan også lese mer om annonsering med informasjonskapsler og velge bort dette helt for én eller flere tredjepartsleverandører på bortvelgelsessiden til Network Advertising Initiative.

Item added to cart.
0 items - kr 0.00
X
%d bloggere liker dette: